Ny nettside - Forandring fryder

Endelig! Vi er i mål med ny nettside.

Denne nye nettsiden skal være brukervennlig, oppdatert og levende. Her skal du kunne finne informasjonen du leter etter, laste ned produktdatablad, finne informasjon om hvordan vi jobber med bærekraft, du skal kunne se og inspireres av hvordan våre produkter har blitt og blir brukt rundt om på skoler, barnehager og idrettshaller landet over. Om du mot formodning ikke skulle finne informasjonen du søker, finner du kontaktinformasjonen vår slik vi kan få gitt deg denne!

Vi ønsker å høre fra deg.


Om du ser skrivefeil eller andre "bugs" gi oss beskjed!


For de som allerede kjenner oss, dere vil nok se en noe mindre produktportefølje enn vi tidligere har presentert. Vi jobber kontinuerlig etter følgende tankegang:


forenkle

fornye

forkaste


Vi har jobbet hardt med produksjonsmetoder, vi har forenklet og forbedret logistikken, bygget plukklager og lager av ferdigvarer for å kunne sende ordre raskere, mer effektivt og feilfritt. Produktene vi leverer er sterke, stødige og holdbare. De skal tåle røff og tøff bruk, som vi vet de får i aktive skolemiljøer.


Hvorfor har vi tatt bort (forkastet) produkter lurer du kanskje på? Det er en enkel og ganske god forklaring på dette. Vi i Sykkylven Stål ønsker at vår portefølje av skole- og undervisningsmøbler skal møte visse standarder og inneha visse kvaliteter. Våre produkter skal ha egenskaper utover hva det blotte øyet kan se. Vi ønsker å produsere og tilby møbler til klasserom, garderober, kantine, fellesarealer og konferanserom som sikrer elevene, studentene, menneskene og miljøet rundt dem på best mulig måte.


Våre produkter skal ivareta en god sittestilling som de på lik linje skal legge til rette for at en kan holde motivasjon og konsentrasjon oppe gjennom en hel skoledag.


Våre produkter skal ivareta renholdernes helse gjennom løsninger som forenkler og effektiviserer dette arbeidet.


Våre produkter skal redusere støy, minimere faren for skader ved feil bruk. For ja, det skjer at produkter ikke blir brukt på den måten de er tenkt, og disse scenarioene må tas hensyn til så langt det lar seg gjøre.


Våre produkter er, og skal være, gjennomtenkte.


Vi har forkastet produkter som ikke har holdt mål til våre forventninger til miljø og bruksegenskaper. Dette skaper rom i vår portefølje for fremtiden, og vil med den komme med flere godt gjennomtenkte og bærekraftige produkter.


Har du spørsmål, tilbakemeldinger, ris eller ros? Du finner kontaktinformasjonen vår her!
10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle