top of page

Fremtiden bestemmer

For et par uker siden skrev vi litt om jobben vi i Sykkylven Stål gjør på bærekrafts-fronten. I begynnelsen av innlegget (som du kan lese her), skrev vi at definisjonen på bærekraftig utvikling er følgende: «utvikling som tilfredsstiller behovene til menneskene som lever nå, uten å ødelegge fremtidige generasjoners muligheter til å tilfredsstille sine behov.»


Så hva har egentlig våre sertifiseringer, medlemskap og forpliktelser å si for generasjonene som vokser opp i dag?

I klasserom landet over brukes det nye og gamle skolemøbler fra Sykkylven Stål. Du finner blant annet stoler og skrivepulter og ulike garderobe-artikler fra oss. Vi, og våre møbler, sikrer gode og inspirerende læringsmiljøer, hvor dagens unge har de beste forutsetningene for læringsrike dager.


Vi tør ikke tenke på hvor mange diktanalyser, matteoppgaver og engelskprøver har blitt gjennomført på stoler levert av oss. Hvor mange pulter det har blitt skriblet navn og

hjerter på hvor unge jenter, gutter og ikke-binære har dagdrømt om sin livs store kjærlighet. Hvor mange jakker som har hengt på våre knaggrekker eller sko som har tørket på våre støvleknagger.Bilde 1. Klasserom ved Rørstadmarka Barneskole: Sort Cody stol med gasslift og kvadrat pult med stol oppheng, lakkert i en lekker sort farge slik at stol og bord matcher perfekt. Levert i samarbeid med Grande Interiør.

Det vi vet, er at produktene vi leverer lever lenge i disse miljøene: Ikke bare ivaretar de en sikker skoledag for barn og ungdom, de ivaretar også miljøet gjennom en enestående kvalitet, gjennomtenkte materialvalg og produksjonsmetoder. Noe som våre sertifiseringer og medlemskap forplikter oss til.

Våre sertifiseringer, medlemskap og forpliktelser driver oss til å tenke langsiktig. Det er ikke vi som er eller eier fremtiden, det er de oppvoksende generasjonene og det er vår forpliktelse å tilrettelegge for disse så best vi kan.


Fremtiden bestemmer.

Bilde 2. Knaggrekke montert sammen med luehylle og støvleknagger til garderober..

68 visninger0 kommentarer
bottom of page